РЗС атакуват: Участват в местния вот в Сандански в коалиция с парламентарни партии!

РЗС в Сандански ще участва в местна коалиция с парламентарно представените партии Воля и Атака. Очаква се още две партии, една местна коалиция и няколко сдружения да подкрепят кандидата на РЗС за общински кмет.
РЗС се поучи от грешката си на миналите избори, на които ни бяха откраднати над 500 бюлетини и бяха фалшифицирани 7 протокола и затова сега сме взели необходимите мерки, за да предотвратим машинациите в изборната нощ.
Воля ще има един представител, който се очаква в близките дни да бъде предложен, а Атака ще бъде представена в листата от Александър Митрев, който е завършил математика и информатика, а магистратурата му е международни икономически отношения с английски език.
Листата на РЗС се очаква да бъде много по-силна и убедителна в сравнение с тази преди 4 г. За разлика от нашите опоненти ние ще правим открита и близка до хората европейски тип кампания. Ще представим цялостна програма за управление на община Сандански с основно мото: „Сандански – модерен и богат град на достойни хора“. /Пресцентър на РЗС/

 

Свързани новини

Техническа неизправност подпали „Фолксваген“ в Петрич

az

ЧУДО в храма „Св. Петка“!

az

Горя цех в цигарената фабрика в Благоевград!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340