РЗС: Необходима е прозрачност и ясни принципи за нов тип управление !

На 14-ти ноември новият местен парламент ще положи клетва, но по всичко личи, че старите и наказани от избирателите схемаджии вместо да си вземат поука, продължават да плетат нова мрежа от интриги и лъжи. Котев и Манолев си отидоха, но котилото им остана. Онова нагло, безпардонно и крадливо котило, което нанесе непоправими щети на общината, сега се стреми отново чрез апаратни хватки да се домогне до властта.

Както по време на предизборната кампания твърдяхме, че Бойко Борисов е оттеглил доверието си от Котев, така и стана, премиера го потвърди още в изборната нощ. Сега ние твърдим отново, че поне трима от общинските съветници на ГЕРБ са зависими, корумпирани и подставени лица на Манолев. Редно беше заедно с Котев и те да се оттеглят от общинския съвет, но се спотайват… Защо ли? Скоро ще стане ясно!

РЗС има категорична мотивация да изведе в национален ефир корупционните схеми в местната власт. В Сандански има избрани общински съветници, които нямаха нито един плакат, листовка или каквото и да било публично появяване и говорене. Града и съставните села не знаят и никога не са чували, че тези мистериозни персони са били кандидати, но сега са съветници.
РЗС няма нито един купен глас и с действията си сме твърдо решени да доказваме колко вреден за гражданите, обществото и общината е купения вот.
И колко би било вредно да се управлява без програма, без ясно мнозинство и без екип, който да изпълнява управленските приоритети на мнозинството в местния парламент.

Пресцентър на РЗС

Свързани новини

Ето кой сложи нови табели в родното място на св. Иван Рилски…

Blagoevgrad

Атрактивният благоевградчанин Боби Ваклинов в ново амплоа, подканва ни да вземем…

Пепи

Гараж горя в „Грамада“ в Благоевград

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340