Сериозен проблем мъчи половинката на благоевградчанката Алекс Петканова

Даниел Петканов е започнал да оплешивява в областта на темето и сериозно се замисля да се подложи на процедура по присаждане на коса. Той признава, че от известно време насам олисялата му глава се е превърнала в непреодолим комплекс за него, затова проучил какви са възможностите да подобри външния си вид.

Водещият на „България търси талант” вече минал през първата консултация със специалист и се спрял на турска клиника. Твърди, че цените на интервенциите там са много по-евтини в сравнение със същите у нас. „Искат ми само 1800 евро, а в България стигат до 10 000, което е безумие. Срещнах се с доктора, който провежда манипулацията, целият екип се държа с мен много мило и любезно, така че най-вероятно ще им се доверя. Имам още малко време да реша оконачателно”, коментира Лудия репортер.

Той имал някои колебания – притеснявал се дали всичко ще премине благополучно, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от страничните ефекти като кръвоизливи, инфекции и белези, но суетата му сякаш надделявала.
Петканов не се притеснява да сподели, че плешивото теме му е докарало проблеми със самочувствието,пише хотарена. Перчемът му бавно започнал да окапва още преди няколко години и това му повлияло негативно. „Имах много хубава коса и затова трудно приех раздялата с нея. Все пак съм популярно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да занемарявам визията си”, обяснява Даниел.Съпругата му Александра го окуражила и обещала да пътува с него до Истанбул, за да му вдъхне смелост и морална подкрепа.

Процедурата по присаждане на коса става все по-популярна. Много родни звезди като Димитър Бербатов, Мустафа Чаушев и Ваня Джафрович вече прибегнаха до тази интервенция и сгъстиха косите си чрез модерни методи. Повечето нашенци предпочитат турките клиники, защото там цените са по-евтини и интервенциите са по-достъпни. Безвъзвратно в миналото са останали перуките тип „килим”, с които се обзаведоха Боби Михайлов и Вальо Михов преди десетилетие, пише Уикенд.

Свързани новини

Водачи се втрещиха: Камерата на КАТ край „Монца“ на Е-79, покрита с бял чувал! !

Blagoevgrad

Планови прекъсвания на електрозахранването за 22 ноември в област Благоевград!

az

Благоевградчанката Алекс Богданска-Петканова грабна приза за ,,Моден блогър / Влогър на годината‘‘!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340