Стартира кампанията ‘‘Операция Плюшено Мече‘‘в  област Благоевград под мотото:  Дари усмивка на дете като помогнеш!

За поредна година стартира кампанията ‘‘Операция Плюшено Мече‘‘  , която е доброволна и е за набиране на помощи на нуждаещи се деца и възрастни  хора, които са в социалните домове. Кампанията е национална, ние като регионална медия  сме съпричастни и също се включваме в нея.

На територията на област Благоевград има доста такива социални домове, в които са настанени и деца и възрастни.Потребителите на тези домове имат нужда от екипи, обувки, якета, шапки, за големите работни  гащеризони, спортни екипи, конструктори, музикални книжки, камиони кукли и други. Бойлер пасатор, климатик и чаршафи, телевизор , компютър маратонки, олекотени завивки, суитчъри, халати и други неща.

И тази година доброволци и хора от екипа набират желаните подаръци за деца и младежи, лишени от родителска грижа на посочените места в Благоевград.

Дойде времето и тази година да започне кампанията отново. Всеки може да помогне, като разгледа в сайта на отганизацията от какво се нуждае всяко дете.

Нека бъдем по-добри като помогнем. Нека дарим усмивка на дете. Нека ги направим щастливи.

Организацията  ‘‘Операция Плюшено Мече‘‘ стартира преди 12 години като гражданска доброволческа инициатива с подаръци за 40 деца от един дом, а днес вече са сдружение в обществена полза, което не просто връща Коледата на 8 000 бенефициенти всяка година, но освен това развива уменията на талантливи младежи в неравностойно положение и им дава шанс за професионална реализация чрез целогодишната менторска програма “Скритите таланти на България”.

За 11 години около 20 000 дарители годишно и екипът на организацията от 250 доброволци са дарили в цялата стра 70 000  нови подаръци, отговарящи на желанията на деца и младежи лишени от родителски грижи.

На тези линкове може да намерите по подробна информация:

https://www.facebook.com/plushenomecheblagoevgrad/

https://plushenomeche.org/otb/region/1

Свързани новини

Странна гледка: Благоевградска Бистрица се разпени, защо ли…

az

Пътен инцидент: Полицай на мотор пострада при катастрофа край Кочериново

az

Задържаха двама от Югозапада за трафик на хора

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340