Страшно! Съседи откриха обесен мъж в мазето на блока си в…

Бившият миньор Олег Иванов от Дупница е открит от съседи в бл. 21 на ул. “Велико Търново” да виси безжизнен на въже в едно от мазетата на блока. От няколко дни се разнасяла тежка миризма във входа на блока, но никой не подозирал, че в мазето се разлага трупът на 55-годишния Олег Иванов.
Съседите, открили трупа му, позвънили на тел. 112. На място пристигнали криминалисти от РУП – Дупница. О. Иванов не е оставил предсмъртно писмо. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие, но тялото е закарано за аутопсия в кюстендилската болница.
Не се знае причината, която е довела до самоубийство бившия миньор. Олег Иванов има жена и деца, но те живеят на друго място. Уведомени са от полицията за трагичния инцидент.
По случая се води разследване, чакат се резултатите от аутопсията.

Източник: struma.bg

Свързани новини

Внимание! Движението между Кресна и Симитли в едната лента заради ПТП…

az

Изправят пред Темида педофил от Петрич, блудствал с 12-годишно момиче

az

/Видео/ Благоевград е пръв и буден! Родители пак излязоха на автошествие-протест срещу Националната стратегия за децата…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.