Съдът остави в ареста Кирил Илиев – Уята

Криминално проявеният благоевградчанин Кирил Илиев по прякор Уята, който бе задържан при акция на благоевградската полиция, остава в ареста. Окръжният съдия Величка Пандева му определи най-тежката мярка, каквото беше и искането на прокуратурата.

Той е обвинен за продажба на хероин на друг благевградчанин, но в съдебна зала Кирил Илиев заяви: Нито разпостранявам, нито употребявам наркотици. Това е, не може човек, който е дилър да твърди, че е закупил от мене дрога, пише струмабг. Аз познавам Георги само покрай това, че работи в домостроителния комбинат и взимам от него трици за гълъби. Да, вярно е, че съм осъждан през 2005-2007 г ., но това, в което ме обвиняват, не е вярно. Всеки дилър гледа да прехвърли върху друг отговорността, за да не бъде той задържан.

Кирил Илиев добави, че иска по-лека мярка, за да може да гледа болния си вуйчо, който е възрастен и има проблеми с очите.

Свързани новини

Брутално! Двама 70-годишни изнасилиха малолетно момиче

az

Добро решение! Махат пластмасовите чаши в детските градини. А в Благоевград?

Blagoevgrad

Ето колко сме добре? Длъжниците на агенциите за кредити най-много в Благоевград…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340