С коктейл „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ откри предизборната си кампания в Благоевград, кандидатът за кмет К.Ханджийски: Да бутнем заедно корупцията, да променим града, така че децата ни да останат тук и да живеем заедно спокойно!

С коктейл „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ (ДА България, ДСБ, Зелено движение) стартира своята кампания в Благоевград.
Кандидатът за кмет на Благоевград Калоян Ханджийски, кандидатите за общинските съветници и привърженици се събраха пред предизборния щаб на партията в центъра на града.

За откриването на предизборната кампания дойде и генерал Атанас Атанасов – съпредседател на ДБ и лидер на ДСБ, той заяви: „Промяната в Благоевград е абсолютно необходима и тя може да дойде само от „Демократична България“.

„Мисля, че благоевградчани добре познават нашия кандидат за кмет на Благоевград Калоян Ханжийски, най-вече като единственият опозиционер в местния общински съвет. Това е достатъчна визитка. Разчитаме много на него и на листата. Очакванията ни са сериозни, защото искаме прозрачност при управлението на общинския бюджет. Факт е, че общинският дълг е нараснал по време на управлението на Камбитов“, каза генерал Атанасов.

Калоян Ханджийски отправи и призив към благоевградчани: „Номер 66 – да бутнем заедно корупцията, да променим града, така че децата ни да останат тук и да живеем заедно спокойно! Оптимист съм за града, знаете, че политиката е маратон, а не кратко бягане! Ще се борим за Благоевград! Ще бъда себе си, ще казвам истината, дори да боли!“

„Безспорно корупцията пусна трайни корени в нашата община и това е нещото, с което трябва преди всичко да се преборим. Има корупция, няма инвеститори, няма пазар на труда, заплатите са ниски, затова хората напускат града. Трябва час по-скоро да върнем доверието в общината, час по-скоро общината да стане привлекателна за инвеститорите, които да дойдат тук, да разкрият работни места и да се изгради здравословно и дългосрочно партньорство. Очевидно общината има много какво да направи в това отношение“, каза още Калоян Ханджийдси.

За гласовете на благоевградчани ще се борят общо 11 кандидати за общински съветници от „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“.

В листата място са намерили надеждни хора със солидно образование, професионалисти и доказали се всеки в своята сфера. Водач на листата е Калоян Ханджийски, след него се нареждат Христо Смилков, Николай Куколев, Катя Симеонова-Гошева, Мирослав Чолев, Александър Тодоров, Екатерина Стефанова, Василиса Валеова, Румяна Кръстева-Джолева, Георги Мавродиев и Атанас Божинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Свързани новини

Софиянка счупи дрегера на петричките полицаи, спипаха я с 3,04 промила алкохол!

az

Страшно! 22-годишна благоевградчанка се нагълта с белина и отрова за мишки!

az

Катастрофа край Благоевград! Грък не спази предимство и стана страшно

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340