С пълно мнозинство избраха Васил Мурджов за председател на Регионалния синдикат „Образование“

Васил Мурджов, учител по физическо възпитание и спорт в ПГСАГ /Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия/ – Благоевград е новият председател на Регионалния синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“. Той бе избран с пълно мнозинство, за него гласуваха всичките 47 делегати.
В. Мурджов, който досега бе секретар в регионалната структура, наследява на поста Ирина Андонова, която замина зад граница,пише струмабг. Петчленния изпълнителен съвет на областно ниво допълниха и 4-ма секретари в лицето на Илияна Кадурина, учител в Гимназията по икономика, колежката й от Математическата гимназия Биляна Поповска, Калинка Спасова, ресурсен учител, и Анета Грънчарова, учител в детска градина.
„Ще работя за привличане на нови членове, защитаване правата на работещите и не на последно място – за спазването на КТД /Колективния трудов договор/”, очерта основните приоритети в работата си новият ръководител на синдиката в региона за следващите 4 г. В. Мурджов.
Гости на 10-ата отчетно-изборна конференция бяха председателят на синдикат „Образование“ д-р Юлиян Петров, зам. председателят Георги Шошев и областният лидер на КТ „Подкрепа“ Димитър Марчев.Сн.архив

Свързани новини

Търговка от Пиринско изгоря, ще я съдят за менте дрехи!

az

Силен тандем, силни резултати! БСП разполага вече с две остриета Гергана Янчева и Злата Ризова. Тежко му, който се изправи срещу тях!

Веси

Сяда ли Костадин Паскалев в стола на Корнелия Нинова?

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.