Тежка катастрофа! Кола се обърна по таван на кръгово в Благоевград

Кола се преобърна по таван на кръговото кръстовище на бул. „Димитър Солунски“ в Благоевград.Инцидентът стана тази сутрин.

Вероятно причината за произшествието е бързата скорост при навлизането в кръстовището. Все още не е ясно дали е пострадал водачът на автомобила. Камбитовото кръстовище както го наричат в Благоевград е много неудобно за водачите.Освен ,че  не е очертано с маркировка и не дава ясни указания то е и постоянно пред разпадане. Липсата на маркировка кара водачите да не се съобръзяват с правилото дясностоящ и си карат направо  или казано по друг начин ,,всеки си кара както иска“. Пясъкът който е в огражденията се разпилява по платното за движение и това съшо е голяма предпоставка за ПТП. Припомняме, че това не е единственото произшествие на това място.

Полицаи установяват точните причини за катастрофата.

Свързани новини

Министерски съвет реши: Дава се имот на гимназия в Пиринско на община Белица

az

Апетитен хотел в Благоевград за пореден път остава без купувач!

az

Петъчно! Опашка на ГКПП Кулата изнерви стотици чакащи да преминат пункта…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340