Той играе с № 67 /в бюлетината/ Избори като на футболен мач! Той знае, че влиза в неравна битка, изправя се срещу пари и власт, но е спокоен, че зад него са хората на Благоевград
Мачът се играе между два отбора, домакините са от Благоевград и гостите от София

Той е само един играч, изправил се срещу цял отбор, но публиката е зад него. За него това е мач финал от шампионска лига, първото полувреме губи в резултата, но се надява да изравни и победи, ако не да има продължения и дузпи, който е сигурен, че ще спечели, заедно с публиката на Благоевград.

Той е бизнесменът и политик Андон Тодоров.

Всички виждат, че съдиите засега накланят везните с отсъжданията. Най- важно е че играе на собствен терен, срещу гостите от София. Вече му дадоха и жълт картон. Той е само един играч, срещу цял отбор, но публиката е зад него, пълен стадион и безрезервна подкрепа на верните фенове от Благоевград.

Гостите от София си дойдоха със съдиите, но понякога и това не помага. Както се казва, вкъщи и керемидите помагат! А, Андон Тодоров си е вкъщи, живее 49 г. в Благоевград, тук му учат децата, тук си живее. Всеки ден може да го видим! Запознат е с проблемите на хората и винаги е между тях. Стриктен, дисциплиниран и всеотдаен мъж, на който всеки може да разчита… Думата му е закон и преследва целите до край. Той е роден ПОБЕДИТЕЛ и е зодия Телец, но майски телец. Ето и описанието на хороскопа за него:

5 качества на зодия Телец: Чисти и верни души. Отдават сърцето си безрезервно!
Няма как да не обичате зодия Телец! Те са енергични, живи, и промените в настроението им забавляват и държат останалите в тонус и кондиция.

1. Телците са изключително директни

Телците са директни и открити – когато видят нещо, което не е както трябва, те го споделят, а не го прикриват. Понякога не се усещат, че отстрани може да изглежда прекалено грубо, но в крайна сметка те имат добри намерения. И когато околните осъзнаят това, те са им благодарни.

2. С Телец никога не е скучно

Те са гъвкави, любознателни, забавни, на моменти леко несръчни, но искат да опитат всичко, така че в тяхната компания никога не е скучно. Винаги ще успеят да ви разсмеят и развеселят по свой собствен начин.

3. Телците имат остър ум и леко черен хумор

Те са много интелигентни и от там произтича и тяхното остроумие и проницателност. Поради тази причина, винаги са заобиколени от хора, с които могат да водят познавателни разговори, а също така търсят и интелигентен партньор, с който ще могат да разговарят за всичко. Носят се легенди за черния хумор на Телците… леко пипкав и право в целта, този вид хумор не се нрави на всички, но никой не може да отрече, че Телците са наистина забавни.

4. Телците са пълни с изненади

Познатите им ги смятат за резервирани и студени, но само истинските им приятели са имали честта да станат свидетели на тяхната нестихваща страст, която тлее някъде дълбоко в душите им. Те са открити за приключения, за пътувания и гребат от живота с пълни шепи.

5. Телците виждат света по различен начин

Те вярват в добротата, в съдбата, в милосърдието. Тя вярват, че всеки човек носи душа без значение дали продава банички или е директор на банка, за тях всички хора са равни и те съдят всеки по действията им спрямо тях!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани новини

ЮЗДП обяви четири стипендии за 1000 лв. месечно за студенти

Веси

МВР с официална информация за касапницата край Кочериново

Пепи

/ Видео/ Съветникът Калоян Ханджийски: Кметът Камбитов и Шопова са в интимни отношения според слухове, ако е така някой от двамата трябва да си тръгне незабавно
Камбитов е корумпиран, видно е,че не се справя, твърди опозиционерът

az

1 коментар

ФЕН 03.10.2019 20:57 at 20:57

Все пак при 67 /6 и 7/ ТЕНДЕНЦИЯТА Е ВЪЗХОДЯЩА, докато при 43 /4 и 3/ има СПАД НАДОЛУ!
САМО НАПРЕД!

1

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340