Трудов инцидент! 59-г. работник издъхна, затрупан от тонове пръст при ремонт на аварирал водопровод

 

Работник на “Кюстендилска вода” е затрупан по време на ремонтни дейности на ВиК инсталацията в с. Блажиево, община Бобошево. 59-г. Румен Ильов от Бобошево е починал под тонове пръст в дълбока яма в момент на отстраняване на авария на водопровод в центъра на селото.

Фаталният инцидент е станал около 16,30 ч. днес. На място са пристигнали екипи на Спешен център – Бобошево и следователи от Дупница. Р. Ильов е починал на място. Лекарят от Спешен център само е констатирал смъртта му.

Колегите му били потресени от трагедията с Румен Ильов. Докато той ремонтира водопроводната тръба, се свлича земна маса, изкопана от багер, и го затрупва. Най-вероятно е починал от политравми и задушаване. Тялото му е закарано за аутопсия в Кюстендил. Експерти от Инспекция по труда в Кюстендил също са пристигнали на мястото на инцидента.

Румен Ильов е семеен, има две дъщери и внуци. Всички са в шок от застигналото ги нещастие. Бобошевци са потресени от смъртта на Румен Ильов. Те коментират, че бил уважаван, добър човек. Винаги се отзовавал, когато имали проблеми с водопровод или други ремонтни дейности.

Източник: struma.bg

Свързани новини

76-годишен софиянец с бясна скорост помете „Субару Форестер“ на пътя за…

Пепи

Банско сведе глава в почит на поета Никола Вапцаров

az

Моделка от Благоевград нагорещи мрежата

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340