Трудов инцидент! 59-г. работник издъхна, затрупан от тонове пръст при ремонт на аварирал водопровод

 

Работник на “Кюстендилска вода” е затрупан по време на ремонтни дейности на ВиК инсталацията в с. Блажиево, община Бобошево. 59-г. Румен Ильов от Бобошево е починал под тонове пръст в дълбока яма в момент на отстраняване на авария на водопровод в центъра на селото.

Фаталният инцидент е станал около 16,30 ч. днес. На място са пристигнали екипи на Спешен център – Бобошево и следователи от Дупница. Р. Ильов е починал на място. Лекарят от Спешен център само е констатирал смъртта му.

Колегите му били потресени от трагедията с Румен Ильов. Докато той ремонтира водопроводната тръба, се свлича земна маса, изкопана от багер, и го затрупва. Най-вероятно е починал от политравми и задушаване. Тялото му е закарано за аутопсия в Кюстендил. Експерти от Инспекция по труда в Кюстендил също са пристигнали на мястото на инцидента.

Румен Ильов е семеен, има две дъщери и внуци. Всички са в шок от застигналото ги нещастие. Бобошевци са потресени от смъртта на Румен Ильов. Те коментират, че бил уважаван, добър човек. Винаги се отзовавал, когато имали проблеми с водопровод или други ремонтни дейности.

Източник: struma.bg

Свързани новини

Земетресение от 3,1 по Рихтер край Гърмен

az

Внимание! Нова схема за телефонна измама тормози благоевградчани чрез пропуснати повиквания от чужбина…

az

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Благоевградска област за периода 17-21.06.2019 г.

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.