Тъжна вест! Отиде си уважаван медик от МБАЛ Благоевград

Почина началникът на гастроентерология в МБАЛ Благоевград д-р Румен Цацов. Уважаваният медик си отиде на 49 години след борба с тежко заболяване. До последно д-р Цацов преглеждаше пациенти в отделението и се грижеше за тяхното здравословно състояние.

Д-р Румен Цацов е специалист по вътрешни болести и гастроентерология. Той се върна в началото на 2017 месеца в родния Благоевград след 18-годишно отсъствие и направи важни промени в помощ на пациентите в гастроентерология в МБАЛ Благоевград.

Свързани новини

Обединителят в ГЕРБ Благоевград- Йордан Андонов: Благодаря на всички гласували за мен, благодаря и на тези, които не ме подкрепиха, на тях препоръчвам да бъдат по-смели!
Лидерът на ГЕРБ намекна и за манипулации в гласуването, извади и факти!  „Комисията беше гладна и похапна гласове за сметка на мен и Илиян Георгиев“

Пепи

Мъж от Югозапада изправен на подсъдимата скамейка за системно следене на жена!

az

Крадците не спят! Задигнаха „Рено Трафик“ в…

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.