Тъжна вест! Уважаван специалист издъхна в реанимация на МБАЛ-Благоевград

Анестезиологът д-р Николина Жейнова издъхна в реанимация на благоевградската болница. Черната вест покруси вчера медиците в Благоевград. Д-р Жейнова е уважаван специалист с дългогодишен стаж, тя пристигна в МБАЛ-Благоевград преди 8 години от болницата в Оряхово, където е била завеждащ отделение, работила е и в Плевен.

Д-р Жейнова издъхна внезапно на 81-годишна възраст. До последно тя бе на работното си място и оказваше анестезиологична помощ на пациентите, съобщиха от МБАЛ-Благоевград. Завчера й прилошало в нейното жилище и по спешност е транспортирана с линейка до болницата, след няколоко часа въпреки бързата намеса на колегите й издъхнала.

Лекарите ще я запомнят, като изключителен професионалист.

Свързани новини

Община  Благоевград получава финансиране за мерки за по-чист въздух и по-чиста околна среда по Оперативна програма „Околна среда!

az

/Снимки/Хиляди потомци от село Железница се събраха на родова среща

Рени

Търсите ли работа? Ето свободните работни места в Благоевград

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.