Ужас на 13-и януари! Благоевград остава без градски транспорт

Благоевград и селата остава без градски транспорт на 13 януари. Причината е, че превозвачите в областния център ще се включат в националния протест на автобусните фирми срещу ТОЛ таксите.
От община в Благоевград разпространиха официално съобщение, с което предупреждават за извънредната ситуация този понеделник.

„Уведомяваме жителите и гости на областния град, във връзка с получено писмо от управителите на транспортни фирми за Благоевград „Струма 11“ООД, „Бистрица 96“ ООД и „Пътнически превози“ООД за преустановяване на обществения превоз на пътници по редовните автобусни линии от общинските транспортни схеми.

Протестните действия ще започнат от 00,01 часа на 13.01.2020 година /понеделник/, те ще продължат до решаване на поставените проблеми от управителите на транспортни фирми по автобусните линии от общинските, областни и републикански транспортни схеми“, съобщават от кметската администрация.

Свързани новини

Драснаха клечката на БМВ на катаджия

az

Интернет пътешествия: Влогър хареса град от Югозапада и го рекламира!

az

Обновяват пътя, свързващ Сатовча със Сърница през м. Превала

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340