Учители се събраха на емоционална среща 30 г. след дипломирането

След 30 г. възпитаници на ЮЗУ “ Неофит Рилски“ се събраха на емоционална среща в известно заведение в Благоевград. Идеята за тази среща се родила спонтанно при разговор с бивши състуденти.
На поканата се отзовали 15 съвипускници, някои от които били толкава променени от живота, че едва се разпознали. Срещата не пропуснала и директорката на 11 ОУ в Благоевград Радка Ризова и приятелката и Цветанка Иванова.

След завършването им на педагогическия факултет животът ги разпилял, но всеки е запазил част от младежкия огън в очите си. Някои от бившите състуденти са се реализирали като учители, директори други работят в частни компании. На срещата те се върнаха 30 години назад и с умиление си припомниха студентските години.

Свързани новини

Скандал! Пиян мъж преби клиент в заведение в Югозапада

az

Успешна акция! Туристът намерен…

Пепи

Дръжте крадците! Петима маскирани обраха магазин „Технополис“ край Сандански

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340