Фенове на Левски от Симитли организират благотворителен турнир за болно момче!

Левскарите от Симитли, съвместно с асоциацията Levski family и община Симитли, организират турнир в подкрепа на Станислав Ильовски. На 02.06. от 10:00 часа на стадиона ще има истински син празник.

Турнирът е в познатият формат 5+1, а таксата за участие е стандартната за асоциацията Levski Family – 100 лв за отбор. Всички събрани пари от таксите на отборите ще бъдат дарени на Станислав. Разбира се всеки ще може и повече да даде. На стадиона ще има урни, които организаторите ще осигурят, за да се събират още пари за голямата надежда на Станислав.

Общинска администрация Симитли радушно подкрепи идеята на сините фенове, ръководството даде дума за съдействие за каквото е необходимо по организацията и провеждането на фенския турнир.

„Пролет за Станислав“ продължава…

Станислав Ильовски е подложен на продължително лечение в Турция, което може да му даде шанс за първи път да стъпи на краката си. Има и банкова сметка, на която може да се превеждат пари – дарения за Станислав: IBAN: BG90IORT80487091130200; BIC: IORTBGSF В полза на Станислав Иванов Ильовски. източник пирин спорт

Свързани новини

Гербаджия кандидат за треньорския стол в Пирин

az

Фенове от Перник подпалиха стадиона в Самоков

Рени

Фен клубът на Ливърпул в Благоевград ликува!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Redis' not found in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php:340 Stack trace: #0 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php(82): W3TC\Cache_Redis->_get_accessor('w3tc_889312381_...') #1 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Base.php(96): W3TC\Cache_Redis->get_with_old('b27b4/default.i...', '') #2 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/Minify/Minify/Cache/W3TCDerived.php(106): W3TC\Cache_Base->get('b27b4/default.i...') #3 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(966): Minify_Cache_W3TCDerived->fetch('b27b4/default.i...') #4 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Minify_MinifiedFileRequestHandler.php(471): W3TC\Minify_MinifiedFileRequestHandler->_cache_get('b27b4/default.i...') #5 /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-c in /home/regionab/blagoevgrad.regiona.bg/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_Redis.php on line 340