Адвокатът Анева пита: Това ли ти е предизборната кампания, Камбитов!? Прави се маркировка и се запълват дупки

Предизборно в Благоевград се полага пътна маркировка и се запълват дупки, съобщи общинската съветничка и кандидат за кмет на града Албина Анева- Томова.Работници започнаха с козметичните ремонти дни преди предстоящите местни избори. А цяла година се чака да се маркират основните пътища и булеварди,тъй като има много проблемни участъци.

С мижави ремонти започва борбата за власт.Всеки иска да налапа кокала и обещава какво ли не. После е трудно да го изпълни и прави най-лесните ремонти “,коментира Албина Анева-Томова. Тя припомня,че процедурата за маркировката е три години.

Явно фирмата, която е избрана по заръка на Камбитов пести средства, за да има и за друго“, допълва съветничката и обяснява,че в целия град е дупка до дупка и цяла година никой не помисли за тях, а сега се запълват ,тъй като наближават избори.

Кметът дали знае,че хората не са балъци? Това ли му е предизборната кампания, като запълва дупки и прави маркировка!? Това са основни текущи проблеми, които трябва се решават ежедневно, както и пейките,озеленяването между блоковите пространства ,беседки и др.Това са част от ежедневните проблеми на общината, които трябва да решават,а не да се използват за предизборна кампания“, коментира Албина Анева-Томова.

Според нея, в двата мандата Камбитов не е изпълнил почни нищо от това, което е обещал. А сега, вероятно се чуди какво да измисли този път и да обещае, за да убеди хората да гласуват пак за него.

Свързани новини

Задигнаха лотарийни билети в Югозапада, пожарникарите отново на крак и още…

az

Ексклузивно! Убиецът на студента Стоян Балтов – Вили Георгиев от Благоевград на свобода в Южна Африка…

az

Товарен автомобил „Мерцедес“ блъсна пешеходка

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.