Акция „Наркотици“: Петима души арестувани за една нощ с хероин и канабис на територията на Пиринско!

Петима души са задържани за едно денонощие на територията на ОД на МВР за притежание на хероин и  канабис.В хода на проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на сектор ПКП при ОДМВР-Благоевград и РУ-Сандански, на 14.08.2019г. в района на жп гарата в с.Дамяница, общ.Сандански е извършена проверка на С.Х./41г./ от гр.Благоевград у когото е намерено и иззето полиетиленово пакетче, съдържащо около 0,45 грама хероин.

Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. В хода на работата по случая е извършена и проверка в пункт за цветни и черни метали в с.Дамяница, при която са намерени и иззети: две спринцовки с вместимост 2 мл. и три спринцовки с вместимост 5 мл., съдържащи тъмна, кафява течност, реагираща положително на канабис, като общото тегло на спринцовките и течността е около 25,90 грама, електронна везна с наличие на хероин по нея и около 21,65 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани: двама мъже на 49 години и 46 години и двамата от гр.Сандански, мъж на 24 години от с.Ново Делчево, общ.Сандански и мъж на 38 години от гр.Петрич. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Свързани новини

В сезона на ремонтите: Крадците напънаха строителните инструменти в Благоевград

Пепи

Поредна каскада в Пиринско: 26-годишен водач с Пежо се преобърна на пътя за Банско…

Пепи

Вандалски прояви и кражби в Пиринско, ето къде…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.