Антъни Иванов отказа участие в старта по лекарска препоръка!

Болки в ушите извадиха Антъни Иванов от последния му старт на световното първенство по плуване в Южна Корея. Най-добрият ни плувец трябваше да се състезава на 100 м бътерфлай, но след препоръка на лекаря и съвещание на треньорския щаб е било преценено да не стартира, за да бъде овладян възпалителният процес.

А за да се случи това Антъни трябва да взема лекарства, в които има и забранени субстанции. Самото лечение на състезателя на Николай Вакареев и Вихрен (Сандански) се нуждаеше от спешност и по друга причина – превантивна мярка от усложнения при полета на връщане, тъй като на голяма надморска височина може да се случи точно това.

Това е вторият малшанс на български плувец, след като броени дни преди старта на световното първенство стана ясно, че живеещият в САЩ Калоян Братанов няма да участва по болест.

Свързани новини

С приятелски мач в Полена почетоха футболен деятел

Веси

Ива Уорън излага плановете, свързани с развитието на Пирин, пред ОбС Благоевград

az

Шеф на Каляри: Ще си върнем Десподов

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.