/Аудио/ Скандал в ОбС! Валери Смиленов и Сашо Милчев в един глас: Не искаме да сме слугинаж на кмета, напускаме групата
Не желаем някой да ни налага решенията, коментират съветниците

Общинските съветници Валери Смиленов и Сашо Милчев напускат групата „Скаптопара“ в ОбС Благоевград. Двамата вече са депозирали заявление за напускане до председателя на ОбС.

Аз съм до край искрен и никога не съм бил обслужващ персонал и слугинаж на администрацията.Тази група се направи с цел да генерираме идеи, да работим заедно за доброто и бъдещето на Благоевград.Оказа се,че всеки си работи за лични интереси, за това прецених,че няма защо да бъда в такава група“,коментира пред ИА Региона Валери Смиленов.

Когато се структурира групата се разбрахме да работим за интереса на Благоевград.Нямам очи да погледна хората, заради тези, които работят за лични интереси.Не съм бил никога слугинаж на кмета и не искам да бъда“,добави още Смиленов.
Новината потвърди и съветникът Сашо Милчев.

Една част от нашата група тихомълком застана зад кмета.Това не ни удовлетворява със Смиленов,не желаем някой да ни налага решенията“,коментира и Сашо Милчев.

Първоначално група “Скаптопара“ напуснаха Албина Анева и Георги Корчев. В предишен мантат,както и преди шест месеца Владимир Елезов бе силна опозиция, но поради някакви причини той обърна палачинката и започна да подкрепя предложенията на кмета.

Валери Смиленов и Сашо Милчев няма да преминават към друга група.

 

Свързани новини

Катастрофа край ЮЗУ в Благоевград: Мотор се удари в кола …

Пепи

Любопитен казус: Благоевградчанин съди „Паркинги и гаражи“ заради репатриран автомобил!

Blagoevgrad

Почитаме паметта на светец, който бил митрополит в Югозапада!

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.