Балонът се надува с още! Кога ли ще изгърми!? Бойко Борисов без изход, отново залага на стари к**** да направи нов бардак. Няма сини лампи, само „Пунта Мара“

За някой е очаквано, за някой не, снощи изпълнителната комисия на ГЕРБ излезе с решение да подкрепи същите кметове, които по всеобщо мнение са кметове на Цветанов. Или както казват, ГЕРБ тръгва да прави нов бардак със стари к***и! Каква ли е причината в рeзкия завой на лидера на ГЕРБ, след като не беше отдавна, когато от високата трибуна пред целия състав, ръководен на ГЕРБ, заплаши, че няма да има милост за никого, защото хората искат справедливост. Изхвърляше се със сини лампи, червени какви ли не, но явно всичко е било една „Пунта Мара“.

Благоевградчани имаха огромни очаквания, че тежката дума на Бойко Борисов ще се справи със несправедливостта в Благоевград, очакваха от него нови решения, да даде път на нови хора и да обнови структурите.
А, дори и някъде да реже до кокал, както се изказа самия лидер на ГЕРБ.

Но уви, както сме свикнали да виждаме честата промяна на решенията, или може би силна дълбока зависимост е решила оставането на Камбитов за кандидат кмет на Благоевград и останалите кметове за другите области.

Не е тайна, че в Благоевград недоволството е масово, примери за това са гневни коментари по форуми, фейсбук и др. Не са доволни хората от липсата на работни места, който гръмко обяви в началото на мандата си същият този Камбитов.

Масовото мнение на хората е, че Благоевград умира. Мръстният въздух е по-честа причина за огромната смъртност в града, ниската раждаемост е провокирана пък от това, че хората нямат работа и едва ли биха осмелили да създават семейства за да раждат деца.

Това са само част от болките и проблемите на благоевградчани, към тях можем да добавим още много, но едва ли ще ни стигне времето…
Остава ни само да чакаме поредните обещания на Камбитов, за сега се опитва да ни замаже очите с маркировки по улиците и кръпки на дупките, а отсреща виждаме Благоевград пуст, зеленина няма, всичко е изсъхнало, бизнеси затварят и какво ли още не. Но важно е да има музика и заря!

Както се казва в една поговорка: „Дай хляб и зрелище на хората и всичко е наред“. Очакваме с нетърпение поредните обещания на Камбитов. И дали този път хората ще му се хванат пак на въдицата. Всички виждаме, че балонът на Камбитов продължава да се надува, но все някога ще изгърми, кога ли ще е това?

Ех, народе, народе, жална ти майка, ако не си отвориш очите, не само пред компютъра и фейсбук.

Очаквайте продължение!

Свързани новини

Пушек и пламъци под въжения мост в парк „Бачиново“ !

Пепи

/Снимки/Хиляди потомци от село Железница се събраха на родова среща

Рени

Здравка Чимева поведе благоевградчани до Милениумския кръст в Скопие

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.