Бербатов: Фъргюсън сбърка, че не ме взе на финала срещу Барселона

Голмайстор №1 в историята на националния ни отбор Димитър Бербатов беше гост на едно от промоционалните събития на британски букмейкър, където се върна към един от най-неприятните моменти в кариерата си. Бербо за пореден път разказа за финала на Шампионската лига, когато малко преди мача с Барселона се оказа ненужен в групата на Сър Алекс Фъргюсън и Манчестър Юнайтед.

Бербо игра за „червените дяволи“ в периода 2008-12 година. За този период той имаше радостни моменти като спечелените титли през 2009 и 2011 г., както и голмайсторския приз от Висшата лига за 2011 г. с 20 гола.

Сезон 2010/11 беше много силен за българина, но завърши разочароващо с решението на Сър Алекс да го остави извън групата за финала на Шампионската лига.„В продължение на няколко дни бях разочарован. Сега обаче съм помъдрял и го приемам. Примирих се с положението. Самият Фъргюсън призна, че е сбъркал с решението си. Аз също мисля, че той направи грешка. Това беше най-добрият ми сезон. Бях много уверен в силите си. Мислех, че мога да вкарам дори от централната линия. Бях разочарован, но спечелването на титлата беше прекрасен момент. Продължавам да мисля, че това беше превъзходен сезон за Манчестър Юнайтед“, обяви Бербатов пред вестник „Експрес“.

Източник : Pirinsport.com

Свързани новини

 Юношата на орлетата  Боби  Цонев унизен в Хърватска със своя „Интер“

az

Бивш наставник на Пирин пое отбора на…

Blagoevgrad

/Видео/ ЦСКА разби Пирин с 4:0 юноши до 19 години!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.