Благоевградската звезда Бодуров го загази заради…

След като загуби основния си плеймейкър Тиаго Родригес заради наказание за мача на годината срещу Лудогорец, ЦСКА-София претърпя ново разочарование. В дербито тази вечер “червените” ще са без капитана и лидер на отбора Николай Бодуров. Националът страда от контузия, която се оказа много по-тежка от прогнозите.

Според “Меридиан Мач” е напълно възможно сезонът за Бодуров да е приключил и той да не играе в нито един от оставащите три мача на ЦСКА-София след Лудогорец.

От “Армията” обявиха, че медицинският щаб ще направи всичко възможно да възстанови не само Бодуров, но и още четирима футболисти, които не са тренирали сериозно през седмицата след победата над Черно море във Варна. Сред тях са Енрике Рафаел и Иван Турицов, но те ще бъдат вдигнати за сблъсъка с “орите”.

При отсъствието на Бодуров, почти сигурно двойка централни защитници ще бъдат Божидар Чорбаджийски и Нуно Томаш. Валентин Антов пък отново ще играе като вътрешен халф пред отбраната и ще си партнира с Кристиян Малинов. С по-офанзивни функции ще бъде натоварен Рубен Пинто, който трябва да смени Тиаго. Почти сигурно е, че португалецът ще изведе отбора и с капитанската лента. източник спортал бг

Свързани новини

Тенисистка от Благоевград се класира за Шампионски турнир в Хърватска

az

Благоевградчанин влезе в историята! Спечели първа световна титла по таекуон-до

Веси

Васил Петров ще води ФК Пирин в мача с ЦСКА 1948

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.