Благоевградската плеймейтка Галина Атанасова разкри в ефир тарифата си за секс

Плеймейтката Галина Атанасова сподели коя е върховната цел на момиче като нея и начините, по които тя се осъществява. Без никакво притеснение червенокоската призна колко пари взима от мъжете, с които се среща и как си намира „спонсори“, разказват от „Господари на ефира“.

Галина Атанасова разказва, че е имало случаи, в които се е налагало да комбинира времето си в срещите между четирима мъже, с които правела секс през седмицата. „Мъжете единствено стават само за спонсори, за нищо друго,пише лупа. Той ти дава пари, ти си го уважаваш и така!“ Галина Атанасова разказва още, че не е задължително спонсорите да са възрастни: „Възрастта няма никакво значение, може и да е на 20 години, като тате му дава пари!“

„Не съм броила колко ми дава, но всеки път като се видим – ей ти тия 200 лева, купи си тия ботуши“, разкрива още плеймейтката и разказва, че е получавала най-много по 500 лева наведнъж. Не е много, аз съм скромно момиче!“ Плеймейтката отрича това, което прави, да е проституция: „Не е проституция, ако всеки ден си лягаш с различни мъже за пари“, убедена е тя.

Варненката, участвала в „Playmate 2018“, нашумя преди няколко месеца, като обяви, че търси спонсор, който да й купи силикон.

Червенокосата красавица била обсипвана от стотици предложения всеки ден, всеки ден й пишели актьори, футболисти, треньори и всякакви мъже от хайлайфа на България, но никой не искал да си плаща, а търсел авантата, оплака се тогава Галина. Явно нещата са се променили към по-добро или поне към по-доходно.

Свързани новини

Мистерия в Сандански: Масово отровени домашни и улични кучета!

az

Широк фронт за спасение на Благоевград, 6- ма от кандидатите за кмет с мощна подкрепа за независимия Румен Томов: Нека се случи промяната, за която всички ние се борихме!

az

Благоевградските родители непримирими: Факелно шествие пред общината под наслов: „Да разпръснем тъмнината за нашите деца!“

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.