Благоевградчанинът Александър Дюлгеров във Велико Търново, а гаджето му изневерява с бившия…

Старата любов ръжда не хваща и това знае най-добре Михаела Маринова. Певицата отново се разхожда под ръка с бившето си гадже Иво, с когото вече два пъти се е събирала и разделяла. Явно е ред и за трети дубъл на връзката им, докато официалният любим на изпълнителката заработва във Велико Търново, научи HotArena.

Само преди дни репортер на „Уикенд” засече Михаела в центъра на София да се разхожда в интересна компания. Тя бе с бившия си приятел Иво Добрев, който доскоро работеше рамо до рамо с нея във фирмата на Саня Армутлиева. Момчето стана популярно в „Х Фактор” преди няколко години. Той и Михаела бяха участници в един и същи сезон и именно там се запознаха и залюбиха. Иво обаче, който се изявява в комплект със своя брат Пламен, така и не стигна популярността на Мишето. Въпреки това тя бе луда по него и не криеше, че той е първата ѝ голяма любов. Преди две години двамата обмисляха да заживеят заедно, когато младата певица откри, че любимият ѝ слага рога с непознато момиче, което най-вероятно е било забивка за една нощ. Звездата не могла да прости на неверния Иво и му била шута. Тогава се разчу, че двамата са подписали пред нотариус споразумение, според което никой няма право да плюе по другия в медиите.

Само половин години по-късно се заговори, че Михаела и Иво отново са заедно. Какво е станала между тях, не е ясно, но се знае, че и вторият им опит за сериозна връзка е претърпял провал. Към днешна дата певицата се води обвързана с футболиста Александър Дюлгеров. Той е първият, с когото тя се е съгласила да живее под един покрив. Малко след като се пренесла в апартамента му обаче, Александър получил предложение да играе във Велико Търново. Вече няколко месеца той и поп звездата поддържат връзка от разстояние и очевидно в техния случай важи поговорката, че очи, които не се виждат, се забравят, тъй като Мишето отново е затоплила отношенията с бившия си любим Иво.

Любопитно е, че броени дни преди репортер на „Уикенд” да ги засече под ръка на жълтите павета в София, Михаела и Александър са пуснали обща снимка в социалната мрежа, а певицата дори публично се е обяснила в любов на футболиста с пост под фотоса. Това обаче не ѝ е попречило да се види с бившето гадже. Двамата с Иво поддържаха връзка по работа след раздялата си, тъй като бяха в една и съща фирма и имаха общи проекти. Срещата, на която стана свидетел човекът на „Уикенд”, обаче не беше по работа. Двамата бяха сами и очевидно се чувстваха изключително добре и много спокойни, докато се разхождаха.

Свързани новини

Местните власти в Симитли приканват стопаните доброволно да умъртвят прасетата!

Пепи

Възрастна жена от Югозапада изживя страшен ужас от врата и…

az

Таксиметраджия отнесе солидна глоба след скандал и физическа саморазправа с бизнесмен от Благоевград

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.