Благоевградчанинът Николай Бодуров: ЦСКА няма да стане шампион и този сезон

Защитникът Николай Бодуров, който все още е играч на ЦСКА-София, е на мнение, че „червените“ и този сезон няма да станат шампиони.

„Съжалявам, това не е най-добрият начин, по който да си тръгнеш от даден отбор. Има го във футбола, случват се такива неща. Не са приятни и не са нормални, но в нашия регион става така. Не искам да коментирам дали ръководството е прекалило с отношението си към мен. Хората да преценят. Надявам се да си стиснем ръцете и да вървим по пътя си. 

Според мен и този сезон ЦСКА няма да е шампион. Само за купата, ако се бори… На четвъртфинал с Ботев (Враца) няма да имат проблем,пише спортал. На полуфинала ще са два тежки мача, както и финала. Надявам се да имат късмет.

Въпрос на време е да се върна в Пирин. Дали сега, дали след две-три години. Аз от малък съм от Пирин, определено се виждам част от отбора“, заяви Бодуров пред медиите в Благоевград, цитиран от „Тема спорт“

Свързани новини

Плувен клуб „Пирин“ с национален рекорд и четири държавни титли 

az

Специални мерки за сигурност на дербито Пирин-ЦСКА днес!

az

Плувци на “Вихрен” и “GD Sport” се наредиха сред отличниците на международния турнир “Златоперки” в София

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.