Благоевградчанка стана първа подгласничка на Miss Europe Continental BULGARIA

Благоевградчанката Станислава Юлиянова стана първа подгласничка на Miss Europe Continental BULGARIA.Призът и бе връчен на гала шоу в столицата. Особено доволен от наградата остана баща й Юлиян Владимиров.

На една звездна и стилна вечер бе избрана Първата Miss Europe Continental BULGARIA – Мира Симеонова , I-ВА подгласничка Станислава Юлиянова, II-ра подгласничка Весела Григорова, III-та подгласничка Цветина Пеева.
Събитието бе обвързано с благотворителна кауза и се набраха средства чрез томбола в размер 560 лв. за Фондация “За Нашите Деца” за развитие и щатливо детство на най-уязвимите деца в България и каузата в превенция от изоставяне на новородени и подсигуряване на един нормален старт на децата.

В събитието взеха участие известни български певци, група Трик и Ави Бенеди, Веси Бонева, Цвети Радойчева, Памела Калоянова с новото звучене на песента “Гълъбо” на Вида Пиронкова, извпълнение на цигулка на Таня Тингарова, изпълнение на деца от балетна школа “Маша Илиева”, завладяха сцената, както и гостите се насладиха на звучене на гайда.

Свързани новини

Крупничани и гости на селото се помолиха за здраве, късмет и благоденствие на празника на Свети Архангел Михаил!

az

Шефът на „Социално подпомагане“ Ал. Балев разяснява промени при отпускането на лична помощ на хора с увреждания

Веси

Двама са задържани за жестокото убийство в Кюстендил

Рени

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.