Браво! Ученик намери и върна портфейла на благоевградската гордост Светослав Дяков…

Осмокласник намери и върна портфейл, без да знае, че изгубената вещ принадлежи на капитана на „Лудогорец“ Светослав Дяков.

Случката се разиграла пред цветарските щандове на кооперативния пазар в Разград. Ученикът от Професионалната гимназия по транспорт и строителство Драгомир Златев видял на тротоара пред банкоматакожен портфейл и веднага го предал на продавачката в най-близката цветарница Ивайла Атанасова. Тя извикала колежката си от съседния магазин Мария Ковачева и двете установили, че кожената кесия принадлежи на футболиста, след което му върнали.

Дяков загубил портфейла си, докато купувал цветя за рождения ден на съпругата си Марияна. Помолен да коментира случилото се от местна медия, капитанът на орлите заяви пред вестник „Екип 7“:

„Благодаря от сърце на Драго. Много се радвам, че в Разград живеят такива възпитани млади хора. Само мога да адмирирам семейството му, че са възпитали такова дете. Докато има такива като Драго, и Разград, и България имат бъдеще.

Всъщност в портфейла ми имаше около 200 лева, но по-ценно е останалото съдържание – там бяха всичките ми лични документи. Затова съм безкрайно благодарен и на Драго, и на двете дами, които веднага ми върнаха изгубеното“. източник дунав мост

Свързани новини

Бившето орле на Пирин Кирил Десподов в Топ 5 на най-добрите в Австрия

az

Дъщерята на треньорите от „Пирин“ Борислава и Спас Борисов –Божидара завоюва два златни и два сребърни медала в надпревара по плуване

az

Пирин виси с лиценза

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.