“БСП за България“ откри кампанията си за местни избори в Благоевград и представи независимия кандидат за кмет Румен Томов!

БСП-Благоевград  даде старт на предизборната си кампания за местни избори 2019 година  снощи. Общинският председател на БСП в Благоевград Любен Милев официално представи пълната листа с 41 кандидати за общински съветници след което лидерът на БСП Корнелия Нинова  представи независимия кандидат за кмет на Благоевград  Румен Томов, подкрепян от левицата.

Откриването на кампанията се състоя в пълен салон от симпатизанти и привърженици на левицата в  ДТ „Никола Вапцаров“. Освен лидерът на партията Корнелия Нинова,  гости на събитието бяха депутатите  Тома Томов, Богдан Боцев и Николай Бошкилов, както и бившият кмет и вицепремиер Костадин Паскалев.

Кандидатът за кмет Румен Томов се обърна към гражданите със силни думи:

.„Защо влизам в тази битка и съревнование на идеи и ценности? Защото не ми е безразлично накъде върви Благоевград. Аз съм роден тук, и мисля и да остана тук. Не съм временно пребиваващ и проблемите на този град са ми изключително близки.Искам Благоевград да си възвърне челното място в региона, искам индустриалната зона да не бъде пустиня, хората да имат работни места. Основната ми цел е създаване на една благоприятна бизнес среда, която в момента липсва.Да бъдем щастливи, че живеем тук и се гордеем с това, което ще постигнем през следващите 4 години, може и 8- ще видим. Основната ми цел е създаване на една благоприятна бизнес- среда в града, която в момента липсва. Затова липсват и работни места, затова опустя града, затова няма живот и младите ги няма. Трябва да се създадат производствени училища, производствена образователна система, учебни центрове за производствено развитие, за да може децата да усетят миризмата на машинното масло и как се държи една отверка. И когато се изгради промишлената зона в града, да се включат в това производство. Затова е необходимо преструктуриране на училищата и тук е ролята на община Благоевград да се включи.“

След тези думи К. Паскалев стана на крака и аплодира кандидата.

Ентусиазирана от това лидерката Нинова се обърна към него със силни думи: .„Румене, да ти стане на крака Костадин Паскалев, това е много тежко задължение. Бъдете активни, бъдете смел, говорете, призовавайте за тази промяна за която и Благоевград и всички жители на общината желаят.“.

Водачът на листата  за общински съветници на БСП Любен Милев се обърна към гражданите като категорично заяви, че е дошло времето за промяна след двумандатното кметуване и доминация на ГЕРБ и края на това статукво. „Заедно можем да спрем кражбите в общината на парите от вашите данъци и да гарантираме сигурност по улиците и домовете ни. Нека се обединим за една подредена община и за добруването на всеки един неин жител“.

Кандидатите в листата за общински съветници са млади, енергични личности, които не са обременени политически и морално, подготвени са за отстояване на интересите на жителите на общината , за разлика от други листи в които, според него има едни и същи лица присъстващи и в Общинския съвет по няколко мандата, а промяна няма, има само лични интереси и задкулисни сделки. „Днес, поставяме началото на смяна на статуквото в Благоевград“, допълни Любен Милев.

След това той представи и кандидатите за  съветници в ОбС-Благоевград.

Листата е пълна с много нови и млади лица, които дават заявка, че ще  работят в интерес на града и неговите жители. Има и хора, които благоевградчани вече познават и според общинската структура на БСП имат още какво дадат на Благоевград, на база натрупан опит и професионализъм.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свързани новини

Откраднаха пари и злато от две жилища в Югозапада

Рени

В неделя срещу понеделник пред детски градини в Благоевград се очаква …

Blagoevgrad

Късо съединение подпали къща в Бело поле

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.