/Видео/ Боркините под ръководството на петричанина Петър Касабов, които прославиха българския спорт!

Биляна, Тайбе, Миглена и Ивелина – те спечелиха 2 златни и 2 сребърни медала на Европейското първенство.

„Европейската титла много ме зарадва, защото, ако миналата година някой си е помислил, че съм спечелила случайно, сега вече съм затвърдила успеха. Всяка една минута прекарана в залата си струва, когато си на почетната стълбичка”, споделя Тайбе Юсеин.

„Последните две години бяха много трудни за мен. Имах доста колебания, чудения.Имах един застой в кариерата си и този медал ми върна увереността в мен, апетита и жаждата за победа. Щастлива съм за този медал. Това, че е сребърен означава, че трябва още малко за златен”, каза Ивелина Николова.

„Преди много години загубих майка си и то точно на Коледа. Така се случи, че точно в моите ръце. Бях сломена от живота, но се радвам, че успях да намеря сили и реших, че ще продължа да се боря заради нея и всяка една титла и медал го посвещавам на нея”, споделя Биляна Дудова, студентка в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

Треньорът Петър Касабов родом от Петрич обясни, че за първи път се случва на едно първенство България да има две втори места, две първи и едно пето място. „Те ме слушат вече повече”, сподели той.

Миглена Селишка разказва за себе си, че е скромна и обича да бъде повече сама със себе си. „Голямата ми мечта е да отида на Олимпиадата в Токио и да взема медал”, каза още Миглена. източник нова тв.

Свързани новини

Благоевградски шофьор, паркирал автомобила си до контейнери за боклуци, отърва глоба

az

Затвор за ексдепутат от ГЕРБ от Пиринско с няколко семейни еврокъщи за гости?

az

Грозен вандалски акт! Разбиха и ограбиха гроба на футболист от Югозапада…

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.