/Видео/ Венцислав Сотиров- Мишката проговори за обиска в дома му

Популярният Венцислав Сотиров –Мишката сам потърси медии и поиска да говори за обвиненията към него и обиска в дома му.
Той разказа пикантни подробности за действията на полицаи, прокуратура и други хора след първия тур на изборите, но не назова имена.

Припомняме, че Венцислав Сотирав беше кандидат за общински съветник, яви се като независим кандидат и получи рекордните 635 гласа, но те не му достигнаха да влезе в местния парламент, тъй като квотата е 850 гласа.

Сотиров обясни,че срещу него е имало сигнал за купуване на гласове. Помолен е бил да се яви във 2-ро РУП и да даде показания. Сигналът е бил от някакъв ром, на който не е дал 50 лева. След като дал показания в полицията на следващия ден полицаи, прокурори и следователи обискират дома му.

„Защо го правят!? Защото аз съм Венцислав Сотиров ли ? В деня на балотажа в интернет се разпострани клип с вече бившия кмет Атанас Камбитов ,който клип предполагаше, че става въпрос за купуване на гласове. Питам как реагираха на този клип органите на реда, отидоха ли районния прокурор и още други прокурори и органите на реда, отидоха ли при него цялата тази гилдия за същото нещо“,коментира Сотиров.

Според Венцислав Сотиров това интервю и излизането му пред медиите ще рефлектира върху него, защото има висящо дело.

„Това, което казвам на някои хора няма да се харесат, но аз вече няма да търпя, няма да мълча…“. Ето какво каза още Венцислав Сотиров:

Свързани новини

Нагъл обир! Петричанин остана без пари и дебитна карта…

Blagoevgrad

Токът светна в дома на бедно семейство от благоевградско село след 8 г. тъмнина

az

Пътната агенция оспорва: Изводите за състоянието на АМ „Струма“ са некоректни и силно преувеличени…

Пепи

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.