/Видео/Дрон засне гола на Литекс срещу Пирин! Разгромът е пълен!

Отборите на Пирин и Литекс завършиха при резултат 0:5 в полза на гостите от Ловеч. Това се явява като един от най важните мачове за орлетата, в противен случай следващият сезон ще играят при аматьорите.

Двата отбора играят пред празни трибуни, но не защото отборът домакин е наказан от БФС. След поредица от слаби игри феновете на Пирин призоваха никой да не посещава мач на любимците им в знак на  протест срещу ръководството и най-вече срещу кмета на Благоевград Атанас Камбитов.

Голмайсторите за отбора на Литекс през първото полувреме  Тонислав Йорданов в 5′ и Иван Митрев 45′. Второто полувреме започна отново с гол за гостите и отново голмайстор Иван Митрев 60′. В 63 минута Тонислав Йорданов направи резултата разгромен 0:4 . Пирин е разгромен у дома  0:5 за Литекс.

Свързани новини

Благоевград празнува! Румен Томов е новият градоначалник, край на ерата Камбитов…

az

Ексклузивно! Убиецът на студента Стоян Балтов – Вили Георгиев от Благоевград на свобода в Южна Африка…

az

Сензационно: Може да връщаме милиони от магистрала ”Струма”?!

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.