/Видео/ Екипът на ИА „Региона“ Ви пожелава Весела Коледа!

Весела Коледа, уважаеми читатели на ИА „Региона“. Бъдете здрави, щастливи, късметлии, радвайте се на обичта на семействата си, на близките и на приятелите.

Пожелаваме Ви повече спокойствие и повече радост от живота. Да имате много поводи за усмивки. Да отпразнувате мирно и тихо този светъл празник. Да си спомните, че от семейството по-важно няма – защото то е опората в живота на всеки.

Да уважавате по-възрастните, да напътствате по-младите, но не прекалено – всеки трябва сам да извърви своя път. Да прощавате малките грешки на другите, да имате милост към по-големите.

Да не забравяте, че хората са различни, но всички ни обединява едно – сърцето. Светът е преходен, но добротата, уважението, състраданието са непреходни. Нека бъдем повече хора – не само на Коледа. Нека има късмет за всеки от нас!

Свързани новини

Чудо! Пирин победи, надеждата за спасение остава!

Blagoevgrad

Мъж заплаши с пистолет трима души в ж.к. “Запад“

Рени

VII издание на „Тара-ра-бумбия“ в Благоевград стартира със спектакъла „Приятно ми е,Ива!“

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.