/Видео/ Какво е да си родител на болно дете: Иван и Соня Иловски от Симитли за трудностите и помощта на хората…

Полицията в Симитли задържа мъж, който открадна кутията с дарения за болно момче от Симитли.
Станислав и Илиян страдат от рядко генетично заболяване, а благодарение на помощта на хората родителите успяват да присадят стволови клетки на Станислав в Турция.

Иван и Соня споделиха пред камерата на bTV, че почти за нищо не им остава време и дават всичко за синовете си. Заболяването на децата им е свързано с невъзможността да пазят равновесие, затова не могат и без чужда помощ.

Бащата обясни, че те са отличници, но без рехабилитации три пъти седмично, няма как да се оправят. Затова и всички средства в семейството отиват за подобряване на състоянието на децата.
Родителите смятат, че кутията е открадната в деня на изборите.

Тя е била в кафене в центъра на града, а въпросният задържан се е възползвал от суматохата в деня на вота, смятат Иван и Соня.
Има образувано следствено дело в Районната прокуратура в Благоевград.

За наглата кражба преди няколко дни ИА Региона Ви информира. Благодарим на приятелите от групата „Забелязано в Симитли“ и на фен клуба на Левски , които разпространиха поста.

Гледайте видеото тук:

Свързани новини

Огнен ад: Селскостопанска постройка с животни вътре изгоря като факла в…

Пепи

РЗС атакуват: Участват в местния вот в Сандански в коалиция с парламентарни партии!

Пепи

Протест в Перник! Жителите гневни: Къде ни е водата?

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.