/Видео/ ОбС Благоевград реши: Андон Тодоров е новият председател

Андон Тодоров от ПП “Партия на Зелените“ е новият председател на ОбС Благоевград. Той бе единствената кандидатура и беше избран с 25 гласа“за“ и 16 недействителни бюлетини на днешното заседание на местните парламентаристи.

Преди направения избор Андон Тодоров взе думата и обясни какви ще му бъдат приоритетите ако бъде избран за председателския пост.

Председателят на предишния ОбС Радослав Тасков  не се кандидатира отново като това обясни в изказване преди гласуването.

Веднага след това съветниците преминаха към гласувания по точките, заложени в дневния ред. Единствената точка по която имаше дебати беше свързана с предложение общината да кандидатства с проектно предложение за изграждане и функциониране на съвременен младежки център.В крайна сметка след две гласувания предложението не беше прието.

Сесията на ОбС – Благоевград днес бе петата поред за новия местен парламент. Следващото заседание се насрочи за 27 декември.

Свързани новини

Д-р Вангел Арабаджиев: Да подкрепим Румен Томов в неделя, да гласуваме за промяната, той ще възвърне хилядите надежди на благоевградчани!

az

Осигуряват детегледачи с европейски средства

Веси

Предстои напрегната сесия! Ще гласуват ли съветниците за децата ни по една бутилка вода? Ще отпуснат ли финансов стимул за младите семейства?

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.