/ Видео/ Откровено за Благоевград с топадвокат Албина Анева: При Камбитов Благоевград главоломно върви надолу, общински съвет не изпълнява функциите си и не спазва закона, и не е мястото, където реално се разглеждат проблемите в този град!

0

0

Общинската съветничка Албина Анева напоследък доста често критикува управлението на Благоевград и решенията, които се взимат на заседания в ОбС. Топадвокатката не се примирява с това и често изразява позицията си  по-важните решения за града.

В предаването „Откровено“ на ИА Региона Анева говори  за политиката, водена от ОбС, за номинациите „Личност на годината“, за увеличението на водата, за това кой е най-успешният кмет на Благоевград.

Според нея с  течение на времето  се  забелязва   как главоломно Благоевград върви надолу.Общински съвет не изпълнява функциите, които пряко има съгласно законовите изисквания на закона за местното самоуправление и общинска администрация, и  не е мястото, където реално  се разглеждат проблемите на този град.

„Виждате, че не идват нови инвеститори, не се разкриват нови работни места, което определено не може да стои извън обсега на общински съвет. Всеки ден имам  среща с граждани, които изразяват недоволството си от работата на Общински съвет“,коментира Анева.

„Заявявала съм го и лично твърдя, че определени общински програми, европейски програми, които общината трябва да изпълнява някак си се работи на парче, защото за момента трябва да приемем другото, но то не ни трябва, после пак се върнем на първото.

Въпреки, че не съм била никога част от  екипа на Костадин Паскалев, аз считам, че това е най-успешният кмет на Благоевград и стоя зад думите си. Това е човекът, който има потенциал много над община Благоевград, над управлението на община Благоевград. Говоря за национален мащаб на управлението , говоря за национална политика“,коментира още общинската съветничка.

Вижте какво каза още Албина Анева:

Материалът / Видео/ Откровено за Благоевград с топадвокат Албина Анева: При Камбитов Благоевград главоломно върви надолу, общински съвет не изпълнява функциите си и не спазва закона, и не е мястото, където реално се разглеждат проблемите в този град! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини

/Видео/ Мощни разкрития с доказателства сразиха Камбитов, с треперещ глас не отговори на гражданите на община Благоевград
Видимо притеснен кметът на Благоевград се чудеше как да се измъкне след извадените факти

az

/ Аудио/ Учителката от 2 ОУ в Благоевград Вера Георгиева: Днес децата четат книги от електронен носител

Blagoevgrad

/Видео/ Жената на годината М.Кючукова: Болезнено е да видиш как уважаван бивш учител се реди за храна

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.