/Видео/ Хаос в движението на булевард “Св. Димитър Солунски“ на пресечката с улица „Марица“ в Благоевград, отново ремонтни дейности!

Хаос настана в движението по булевард „Св. Димитър Солунски“ в Благоевград. Причината за хаоса е до болка позната на благоевградчани, отново се извършват ремонтни дейности на пресечката на булеварда с улица“Марица“. На мястото на метри от магазин „Лидл“, където бе пропаднало този път има вода колкото едно малко езеро. А в средата на улицата отново асфалтът се копае от работници. Преминаващите в натоварения сутрешен час водачи изнервено свиркаха с клаксоните и ругаеха. Само преди пет дни отново имаше ремонтни дейности, тогава фирмата направи спящ полицай. Но днес нещата изглеждат много по-сериозно. Гражданин коментира: „Тези се шегуват с нас всяка седмица го ремонтират, ремонт след ремонт, над  ремонт, то бива да се строи некачествено, ама чак такова чудо.“ Жалко, но факт сагата с ремонтите в Благоевград продължава…


0

0

Материалът /Видео/ Хаос в движението на булевард “Св. Димитър Солунски“ на пресечката с улица „Марица“ в Благоевград, отново ремонтни дейности! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини

11-г. момче в кома след като изпи половин литър ракия

az

Пирин Благоевград с нов треньор, ето кой…

az

Сагата с шивачките от итилианския цех в Благоевград продължава!

Blagoevgrad

1 коментар

Ваня 13.03.2019 11:36 at 11:36

Отново ли?

2

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.