Внимание, водачи! Река заля пътя при Черна Места, движението се осъществява в едната лента

В една лента се осъществява движението на второкласен път 84 в района на село Черна Места заради преливане на реката в участъка. Движението по път II-84 Якоруда – Юндола в района на Черна Места се осъществява в една лента поради подкопаване на пътя. Шофьорите да се придвижват с повишено внимание и съобразена скорост, съобщават от АПИ.

Нормално интензивен е трафикът по главен път Е-79 и АМ „Струма“ в участъка от Благоевградска област. Няма регистрирани тежки пътни инциденти през изминалата нощ по пътищата, които са част от републиканската пътна мрежа. Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле и прохода Предел.

От Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства да шофират внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и метеорологичните условия, като спазват дистанция. сн.гугал

Свързани новини

Новите спирки в Благоевград като новите автобуси, хаос в транспортната схема!
Срещу 3 млн. лв. замазаха положението със стари автобуси

az

Пожар лумна на ул. „Славянска“ в Благоевград

az

Дивият Югозапад: Племенник преби чичо си с юмруци

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.