Война за цветя! Улични търговци в яка конкуренция с магазините, пуснаха рози и лалета на 2 лева…

0

0

Ден преди празника на жената 8-ми март в центъра на Благоевград на всеки ъгъл продават цветя. Уличните търговци влязоха в яка конкуренция с търговците в специализираните магазини за цветя. На сергиите са изложени красиви рози и лалета по 2, 3 лева.

Тази цена е в конкуренция с цената на розата и лалето, която в магазините е по пет леви и не е променена от предишния празник Свети Валентин.
Розите отново са хит на пазара,но жълти, розови и бели изместват червените.

За по-скромните господа има букетчета от зюмбюли, лалетата и фрезиите на цена от 2 и 3 лв. За по- претенциозните и изискани мъже има букети по 10 и 15 лв. в зависимост от това колко цветя са включени в тях. Увеличение на цените не се очаква. А мъжете в Благоевград могат да бъдат спокойни цветя ще има за всички за всеки джоб и вкус.

Материалът Война за цветя! Улични търговци в яка конкуренция с магазините, пуснаха рози и лалета на 2 лева… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини

Държавният глава Румен Радев идва в Благоевград за дипломиране на двадесет и петия випуск на Американския университет!

az

За едни закони има, за други не! Кой слага чадър над този строеж?

az

Чрез видеовръзка разпитват италиански полицай и митничар по дело срещу благоевградчанин

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.