Делото срещу „Братя Галеви“ заведено от Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество с нова дата!

Окръжен съд- Кюстендил насрочи за нова дата- 21 октомври 2019 г. делото, което Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ) води срещу Ангел Христов и Пламен Галев, известни като „Братя Галеви“, за отнемане на престъпно придобито имущество. Първоначално, galeviделото бе насрочено за 30 септември. Причина за отлагането е молба до Окръжен съд- Кюстендил на адвокат Ани Караджинова- Кьосева, особен представител на Радмила Дюлгерова- Христова. Адвокатът посочва, че 26.09.2019 до 03.10.2019 г. ще бъде извън страната. Съдът уважи молбата, която е подадена своевременно, като адвокат Кьосева е единственият особен представител на Радмила Христова.

Източник: zadupnitsa.com

Свързани новини

Ансамбъл „Ритмика“ празнува, семейството на ръководителя Асен Колев влезе в ролята на джуджета

az

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Благоевградска област, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 02-05.08.2019 г.

Веси

На гърба на ЧЕЗ!Спипаха ресторантьор от Благоевград в мащабна кражба на ток…

Blagoevgrad

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.