Димитър Калайджиев и Красимира сложиха край на връзката си

Най-драматичната двойка от риалити формата „Фермата“ се раздели, но са запазили приятелски отношения, пише Lupa.bg. Младият бизнесмен Митко Калайджиев призна, че е сложил край на връзката си с домакинята Красимира, която доскоро наричаше най-близкия му човек и се кълнеше, че е влюбен в нея.
„С Краси сме в много добри отношения, но… Просто в момента не живеем заедно“, заяви благоевградският бизнесмен.
Двамата не криеха чувствата си и бяха неразделни доскоро. Разривът в отношенията им настъпил малко след Коледа, като двамата изкараха разделени Нова година. Димитър бе с дъщеря си Лилиан в Пловдив, а Красимира посрещна 2020-а в Троянския Балкан.
Припомняме, че потиснатата домакиня Красимира Цочева реши да зареже бащата на сина си по време на участието си във „Фермата“. Красимира пожела да преобърне хода на живота си навръх 31-ия си рожден ден, и то окуражена от младия, прясно разведен бизнесмен Митко Калайджиев.
Веднага след излизането си от шоуто, двамата започнаха бурна връзка, която обаче приключи за по-малко от два месеца.

Свързани новини

Футболна звезда от Симитли и половинката му разпускат на Малдивите!

az

Кукери нападат Симитли тази събота и неделя

az

Благоевградският храм „Въведение Богородично“ се подготвя за празника утре!
Ще бъде отслужена архиерейска света литургия от Неврокопския митрополит Серафим ...

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.