Дневен хороскоп за 5-ти май

Овен
Тази неделя потърсете истината извън себе си. Нещата около вас ще са тези, които ще ви разведрят и покажат другата страна на живота.

Телец
Днес не търсете виновник за вашите проблеми. Повечето от нещата си ги причиняваме сами. Просто помислете как да не повтаряте грешките си.

Близнаци
Тази неделя не подценявайте мнението на близките ви, но и не позволявайте да ви вменяват вина. Имате нужда от сверяване на часовника и нищо друго.

Рак
Тази неделя е време, в което да си починете от рутината. Всичко привично ще ви причини душевни страдания. Търсете различното.
Лъв
Тази неделя е добър ден да помислите къде може да спестите ресурси и усилия. Помислете какво ви носи суетата и какво смирението.

Дева
Тази неделя не разгласявайте плановете си. Ваша тайна може да стане достояние на некоректен човек. Най-добре прекарайте деня в усамотение.

Везни
Тази неделя не си правете прекалени илюзии. Сега е важно да имате реалистична представа за нещатa и да действате максимално хладнокръвно.

Скорпион
Тази неделя се въздържайте от всякакви действия в личен план. Най-добре се отдайте на мързелуване с изключен телефон и компютър.

Стрелец
Тази неделя е ден за споделяне. Поделете деня, храната, впечатленията си с близък човек. Телефонен разговор с близък роднина също ще стопли душата ви.

Козирог
Тази неделя не пристъпвайте ничии лични граници. Бъдете коректни към другите, както вие бихте искали те да са коректни към вас.

Водолей
Тази неделя се постарайте да бъдете честни със себе си и близките си. Сега може да изясните въпроси, които са ви тормозили дълго време.

Риби
Тази неделя не се обвинявайте, ако не изпълните предварително замисленото. Денят ще ви подскаже кaк да действате. Водете се по интуицията си.

Източник: blagoevgrad-news.com

Свързани новини

One Of The Best Chat Room Apps For Android

Рени

Bongacams Www Bongacamscom

Рени

Рени

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.