Добри сърца! Благоевградчани даряват в помощ на бездомните животни!

Веселка Лазарова и приятели организираха благотворителен базар  в помощ на бездомните животни в Благоевград.  За целта доброволци са предоставили магазин, който е в центъра на Благоевград и в него има артикули като дрехи картини, бижута, книги, сувенири и други  дарени от хората неща за продан.

Най-интересното, което хваща окото са картини, нарисувани от благоевградски художник, който е пожелал да остане анонимен. Картините са атрактивни, цветни и интересни с много скрити орнаменти. Художникът е дарил много картини безвъзмездно в помощ на животните.

Освен това се предлагати ваучери за маникюр и масаж за лице и тяло в атрактивен салон.

Сдружението ,, Помощ на бездомните животни в Благоевград‘‘ създадено от Веселка Лазарова е изцяло благотворителна организация и е в помощ на бездомните животни. В нея може да се включи всеки, който има желание и иска да помогне.

Да помогнем и ние!

 

Свързани новини

Барбекю горя в „Старо Струмско“ на Нова година в Благоевград

az

Спомени, спомени! Какъв беше моят Благоевград преди години? Имаше работещи предприятия, нямаше безработица и престъпност, с гарантирано образование и работа…

Blagoevgrad

Докъде стигнахме? Задигнаха монетите от кафе-автомат в МБАЛ Благоевград…

az

1 коментар

Георги Братков 03.11.2019 18:05 at 18:05

Браво!

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.