Драмата с ареста на благоевградските тризначки продължава, още скандални разкрития…

Драмата с ареста на тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви няма намерение скоро да приключи. Две от благоевградчанките бяха арестувани в Лондон на 1 октомври, а Надежда се опита да обясни с пост в социалните мрежи какво точно се е случило.

Оказа се, че дошлите полицаи са й дали някакви документи, но тя не разбирала нищо на английски и помолила за адвокат. След което с една от сестрите й били откарани в ареста, където й взели отпечатъци.

Според българи, живеещи в Лондон, това е стандартна процедура, но според Надежда е поръчков, за да „строят билдинги в Лондон“.

От нейното обяснение във фейсбук става ясно, че не само не знае английски, но и че българският също не е сред езиците, които владее добре.

„Ще обесня какво се случи на 01.10 дойдоха двама мъже в моята стая и ми показаха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач. Те ми се смееха че не ги разбирам и аз повиках полиция.

Като пристигнаха полицайте ми казаха с присмех че не ги интересува че не ги разбирам и ни арестуваха с агресия. Заведоха ни в участъка и ни сложиха в карцер без да разбираме абсолютно нищо взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка и ни снимаха.

След това дойде преводач и ни каза че сме обвинени в удряне на полицай. Дойде служебен адвокат в 20 часа и ни разпита. После още мъж и една жена ни разпитаха и ни показаха кадри на който никой от нас не е докоснал полицай и ни пуснаха. Това се случи, пише блиц.

Нито имаме документи от полицията за задържането ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова агресия да ни вземат пръстовите отпечатъци за строят билдинги в Лондон“, гласи поста на блондинката в оригинал и без редакция.

Разбира се, под него коментарите валят като из ведро, голяма част от които изразяват искрено недоумение поредната глупост, свързана с трите сестри.

Свързани новини

ФГ „Веселина “ завоюва награди и отличия от конкурс

az

Спряха делото срещу бащата, убил сина си с брадва в Пиринско

Рени

Събраха 59, 220 тона боклук от нерегламентирани сметища в Югозапада

Рени

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.