Д-р Васил Попов: Номинацията на ГЕРБ за кмет на Сандански дойде преди отговора на Етичната комисия за нарушенията

Много изненадваща бе номинацията на ГЕРБ за кмет на Сандански, дойде преди събранието и преди да се чуе отговорът на Етичната комисия. Това заяви бившият общински съветник от ГЕРБ д-р Васил Попов, който напусна ОбС в Сандански миналата година, по повод номинацията на Кирил Котев за втори мандат.

Според д-р Попов,нужно е било да се разгледа дейността на Кирил Котев в продължение на 4 години,които изминаха,както и да се чуе отговорът на Етичната комисия, в която имаше сигнали срещу дейността на кмета.

Като бивш съветник от ГЕРБ бях изненадан,че се провежда изборно събрание.Исках да се направи отчетно събрание,на което да кажа мотивите си за напускането на партията,но не беше направено.Освен увеселителните събори на Петрова нива друго не се прави “,коментира д-р Попов.

Снощи на официално събрание, ПП “ГЕРБ” – Сандански издигна кметът Кирил Котев за втори мандат. Резултатът, който получи бе “ЗА” – 104, “Против” – 3 и “Въздържали се” – 0, от общо 107 гласували. Другият номиниран за кмет бе Георги Баханов, който не присъства в залата, но получи номинация от член на партията. Резултатът на бившия зам.областен управител бе “ЗА” – 6, “Против” -68, “Въздържал се” – 18, от общо 92 гласували.

Свързани новини

Прецедент в историята! Юристи защитават съученик на кмета, пуснал дело срещу община Благоевград
Страх голям! Камбитов издаде заповед общината да загуби дело

az

Премиерът Борисов подари уникална икона на манастир в Югозапада!

az

Земетресение разтресе Пиринско

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.