Екшън в Пиринско! Пияна водачка удари полицай след извършено от нея ПТП, но после и се случи…

Полицията в Сандански арестува млада жена заради сбиване с полицай. Пияната водачка е извършила ПТП, след което са дошли органите на реда и тя е влязла в пререкание с тях. На един от полицаите е избила зъб.

В качеството си на обвиняема е привлечена 29-годишна жена от с.Дамяница, общ.Сандански. Около 00:05 часа на 03.09.2019г. на ПП1 Е-79 в района на гр.Сандански, същата, управлявайки лек автомобил „Лексус“ с наличие на 1,71 промила алкохол в издишания въздух е реализирала ПТП с материални щети.

При пристигането на място на полицейски служители водачката е отказала да изпълни полицейско разпореждане, проявила е грубо и непристойно поведение, като е буйствала, обиждала и заплашвала служителите на МВР, а съща така е нанесла удар в областта на лицето на полицейски служител, вземащ отношение по ЗДвП във връзка реализираното ПТП след употреба на алкохол.

Вчера Районен съд – Сандански освободи срещу парична гаранция  М. Г., причинила лека телесна повреда на полицейския служител Г. Г., който към момента е в санданската болница без опасност за живота . сн.илюстративна

 

 

 

 

 

Свързани новини

Разкриха кражба на ток от трафопост в Зелен дол!

az

На тезгяха! Семейството на екссъветника Спас Ненов-Петела губи имот за 164000 лв. в топ центъра на Благоевград

az

Фолклорна група “Германея“ специален гост за 90-годишния юбилей на дядо Николай в…

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.