Ето какво е състоянието на пострадалия мъж след взрив на снаряд в Разлог…

Снаряд се взриви в пункт за вторични суровини в Разлог и рани работник. За инцидента ИА Региона вчера Ви информира.
Инцидентът стана вчера сутринта към в 10:45 ч. Работници от пункта за изкупуване на желязо чули гръм – като от взривен флакон от дезодорант. Оказва се обаче, че става въпрос за снаряд. По непотвърдена информация пострадалият мъж е разрязвал снаряда.
От взрива са пострадали едната ръка, гръдният кош и част от крака му. Откаран е за лечение в болница в Благоевград, където вчера му е направена операция, съобщава бтв.
„Пострадалият е с тежка травма на левия горен крайник и гърдите, без да има засягане на белия дроб. Крайникът е с открити фрактури с увреждане а мускули нерви, циркулацията е запазена но счупванията са доста тежки.

Фиксираха се счупванията, крайника е със запазена циркулация, което означава, че няма да има проблеми. Но най-вероятно ще има остатъчен функционален дефицит, тъй като има и нервни увреди”, коментира д-р Александър Сакелариев, завеждащ Травматологичното отделение в лечебното заведение.

Свързани новини

„Побеснял“ мъж изби зъбите на 47-годишна жена в ж.к.“Запад“ в Благоевград

Пепи

Вандали счупиха стъклата на „Ситроен“

az

Шестокласник от Благоевград лежи в реанимация след коктейл с мента

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.