Ето я бившата жена на фермера Митко от Благоевград…

Красива, знойна, независима и любяща. Такава била половинката на фермера Димитър Калайджиев, когато бизнесменът сложил край на брака им.

Милка е завършила дентална медицина и освен като зъболекар, практикува и като дерматолог в клиника за разкрасителни процедури.

Поставяне на филъри, лифтинг с плазма и изглаждане на бръчки са ежедневие за бившата половинка на Калайджиев,пише хотарена. Красавицата никога не е разчитала на финансовите възможности на мъжа си или семейството му, тъй като се радва на висока заплата. „Мечтая един ден да имам собствена клиника за естетични процедури“, отговорила Милка на Димитър, когато за първи път я попитал какви са мечтите й. Обещал й, че един ден ще ги сбъдне. Това все още не се е случило.

В началото на връзката им били силно влюбени и почти неразделни. Постепенно обаче травмите от детството на Калайджиев започнали да си проправят път във връзката им. Митко станал заядлив, вдигал скандали, а язвителните му забележки ставали все по-жестоки.

Рядко помагал на Милка в грижите за дъщеричката им Лилиан, не се включвал в домакинските задачи и редовно закъснявал от работа. Случвало се да не се виждат с дни, тъй като се прибирал късно вечерта, когато жена му и детето вече спят. В един момент и двамата осъзнали, че връзката им няма бъдеще и сложили край на агонията. Разделят се окончателно преди повече от половин година, а Митко започва психотерапия. Влиза във „Фермата“ с идеята да докаже на бившата си, че е нов човек.

Но сметките му се объркват…

В риалити формата богатият бизнесмен от отбор „Чорбаджии“ среща красивата и обвързана майка Красимира Цочева от отбор „Сиромаси“ и между двамата припламват искри. Остроумният и аналитичен Митко успява да влезе под кожата на Краси и да я убеди, че трябва да се раздели с мъжа си. Авантюрата им във „Фермата“ продължава, а Калайджиев доказа на бившата си единствено, че са взели правилното решение да се разделят.

 

Свързани новини

/Видео/ Пиринско рекордьр по сигнали за манипулации на местните избори! Какво означават белите бюлетини?

az

Киберпрестъпление! Прокуратурата в Благоевград праща на съд жена за компютърна измама…

Blagoevgrad

С отчет за 2,5 пъти повече приходи благоевградските театрали откриха новия сезон

Веси

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.