Ефективна присъда от шест месеца затвор за опасен рецидивист от Пиринско!

Ефективно наказание за подсъдим, обвинен за разпространение и държане на наркотици в с. Самуилово
Съдът е одобрил споразумение, сключено между Окръжна прокуратура – Благоевград и защитата на подсъдимия С.К., обвинен за извършено от него престъпление.

Той се е признал за виновен за това, че вечерта на 23.02.2019 г. на улица пред дома си в с. Самуилово, община Петрич, разпространил високорисково наркотично вещество – коноп (марихуана). Подсъдимият продал дрогата, разпределена в 3 обекта, на лице от същото село. Освен това К. държал в дома си с цел разпространение 1,05 грама от същия наркотик.

Престъпното деяние е било извършено от него при условията на опасен рецидив, след като е бил осъждан за тежко умишлено престъпление.

Подсъдимият С.К. се е съгласил да му бъде наложено наказание от шест месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим на изтърпяване и глоба в размер на 1000 лева.

Свързани новини

Бързи и яростни! Млад водач натисна газта до дупка и се преобърна

az

/Видео/ Малки коледари наричаха за здраве в ОбС Благоевград, вижте какво решиха съветниците…

az

Дъщери на бивш кмет на Благоевград към сегашния кмет: Г-н Камбитов, не дискриминирайте тези, които са неудобни за Вас! Всички сме равни пред закона!
Незаслужено станахме жертва на политически интриги, действията на кмета Камбитов са в разрез с нормите и законите във всяко демократично общество, смятат сем. Зашеви

az

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.