Е това е да си зам.-кмет в Благоевград! С месечна заплата 2000 лв, Шопова подкара нов модел “Мазда“

Зам.-кметът по хуманитарните дейности на община Благоевград Христина Шопова подкара нов автомобил -червен джип „Мазда“.

До скоро Шопова идваше до Благоевград с  Опел „Мока“, но явно е преценила, че за дългото пътуване и  трябва по-висок клас автомобил. И го е избрала в любимия цвят-червен.

В нашата редакция получихме сигнал, че въпросната нова кола е регистрирана на частната й  фирма „Арфа приоритис“.  /За съществуването на тази фирма ИА Региона Ви информира на  9 април/ . Проверка в Търговския регистър потвърди сигнала за съществуването на тази фирма, която е регистрирана 31 януари 2019г. със седалище в София, район „Овча купел” ул. „Цар Борис III” 144. За управител на фирмата си зам. кметът Шопова е назначила майка си Катерина Спасова, която работи в едно от общинските социални звена.

Предметът на дейност е от  търговия на прекупена стока и такава собствено производство, през търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост и др. Размерът на внесения от зам. кмета капитал в новото дружество е от  символичните 10 лв.

През април потърсена за коментар Хр. Шопова потвърди, че  е регистрирала фирма, на която е едноличен собственик, но обясни, че тя  няма никаква дейност.

Сега  обаче на фирмата, която няма дейност е регистриран и този нов автомобил. Любопитно е от къде са парите за новото возило след като фирмата не развива никаква дейност, питат се благоевградчани.

 

Свързани новини

Общински съветници облякоха футболни екипи за турнир в памет на…

Blagoevgrad

ЧУДО в храма „Св. Петка“!

az

Сагата продължава! Изследват почвата под изгорелия боклук на АМ „Струма” край Дупница…

az

1 коментар

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.